Confort la superlativ!

Cele 20 bungalow-uri si cele 2 apartamente cu 2 camere in stil japonez sunt dotate cu paturi matrimoniale, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de confort deplin alaturi de persoana iubita.

In plus, camerele includ sistem de climatizare cu aer conditionat si televizoare LCD, pentru dupa amiezile caniculare, cand vreti sa "leneviti" la racoare.

Mai mult, prin intermediul conexiunii Wi-Fi veti avea in permanenta acces la internet, astfel incat sa le puteti arata tuturor prietenilor cat de bine va simtiti la Oneiro Resort Mamaia.Pentru ca din doua valize ale unui cuplu, una si jumatate este plina cu garderoba sexului frumos, fiecare bungalow dispune de mobilier pentru depozitarea tinutelor pe perioada sejurului.

Fiecare bungalow are propriul grup sanitar, complet echipat, cu sistem de ventilatie si cabine de dus spatioase.

Acces gratuit la piscina

Desi resortul se afla la doar 50 m de mare, va punem la dispozitie si o piscina, in jurul careia veti gasi saltele care va "invita" la bronzat. Iar pentru ca vara ni se recomanda sa consumam multe lichide, va invitam sa va racoriti cu un cocktail, un pahar de sampanie sau un fresh de portocale.

Si pentru ca stim ca dupa inot vi se va face foame, am amenajat un loc special cu gratar acoperit, unde sa va putem pregati preparatele favorite, fie ca vorbim de muschi de vita sau exoticele fructe de mare.

Pentru cei care sunt "satui" de gratare, chef-ul nostru cu o vasta experienta va pregati preparate delicioase, ce va vor delecta papilele gustative si va vor reda energia pentru distractie.

Distractie Oneiro Style

Pana de curand, piscina era folosita pentru a te racori si a inota. Insa la Oneiro Resort Mamaia piscina devine si centrul distractiei! Pentru a pastra traditia petrecerilor pentru care este renumita statiunea Mamaia, te invitam la Pool Party, unde distractia dureaza mai mult decat puteti rezista! Pe a vedea exact despre ce vorbim, va invitam sa vizualizati galeria foto.